Bestellen bij Piment is kinderlijk eenvoudig. Hieronder zie je ons menu per dag: een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en het Kids-hoofdgerecht. Klik op de knop onder het gerecht dat je graag wil hebben en dat wordt direct in je winkelmandje geplaatst. Als je vervolgens rechtsboven op het winkelmandje klikt zie je je volledige bestelling. Deze kun je dan eventueel nog aanpassen voor dat je tot betaling overgaat.
maandag t/m zaterdag van 10-17 open op
Landgoed de Rading
Elke dag lekker vegetarisch eten?
Dat kan gewoon hoor!
Op Landgoed de Rading
Wij zijn gesloten tot en met 5 januari.
We wensen iedereen een goede jaarwisseling en fijn nieuwjaar!
Vanaf 1 november hebben wij een winterse kaart in het lunchcafé en serveren drankjes en taart en onze heerlijke huisgemaakte soep met het overheerlijke brood van Schuurdesem.
Sinds 2022 beheren wij de horeca op Landgoed de Rading. Hier werken wij samen met een gezellig team hulpkoks die ons helpen met het snijden en voorbereiden van gerechten en daarmee een leuke invulling hebben van hun werkdag. Het is altijd een vrolijke boel aan de lange tafel tijdens de pauzes, dan komen de tuinders, klussers, en koks bij elkaar aan tafel. We zorgen voor een fijne en veilige omgeving voor iedereen: dagbesteders, vrijwilligers en begeleiding. Het lunchcafé heeft een heerlijke tuin waar zodra het mooi weer is gezellige plekjes zijn en je van dit prachtige landgoed kan genieten. Ook hebben we een directe toegang tot het Landgoed Zonnestraal waar we onderdeel van zijn. We verzorgen hier lunches met zoveel mogelijk de groenten die direct uit de biologische tuin LandinZicht komen die achter het lunchcafé ligt en waar we al jaren nauw mee samenwerken. Verder verzorgen we ook cateringen op bestelling met natuurlijk de voor ons zo vertrouwde biologische en lokale producten. We zijn daarnaast ambassadeur van het programma biodiversiteit op je bord dat het gebruik van biologische en lokale producten stimuleert en het belang ervan onder de aandacht brengt. Bij ons vind je eigenlijk in elk gerecht die biodiversiteit terug met de biologische ingrediënten die rechtstreeks uit de tuin komen.